NetCom snur etter kritikk

Nytt iPhone-abonnement

NetCom har fått kritikk for å ha for høye priser på datatrafikk med iPhone. Nå lanserer de enda et abonnement.

NetCom lanserer et fjerde abonnement sammen med iPhone 3G.

NetCom lanserer et fjerde abonnement sammen med iPhone 3G.

Publisert Oppdatert

NetCom presenterte forrige uke prisene på iPhone 3G, som vil være i salg i Norge fra førstkommende fredag. Alle de tre iTalk-abonnementene har inkluderte ringeminutter, SMS og en viss datatrafikk. Selskapet har imidlertid fått kritikk for at det ikke var mulig å kjøpe iPhone med ubegrenset datatrafikk.

- Vi er veldig glad for alt engasjement rundt iPhone-lanseringen vår, og kommer nå med et fjerde abonnement på direkte oppfordring fra kundene våre. Mens iTalk-abonnementene fokuserer på totalforbruk ved å inkludere både ringeminutter og sms i tillegg til datatrafikk, lanserer vi iConnect for å møte behovet for fri databruk, sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom i en pressemelding.

Det nye abonnementet koster 499 kroner i måneden, og har altså ikke inkludert ringetid eller bruk av SMS. En samtale koster mellom 45 og 80 øre i minuttet, og en SMS skal NetCom ha 59 øre for. Prisen for selve telefonen blir langt høyere med dette abonnementet enn med de tre andre, 3.290,- for 8 GB-versjonen, og 4.190,- for 16 GB. Dette betyr at minste totalpris for en iPhone med iConnect blir 10.178 kroner det første året.

Les hvordan du får tak i en helt lovlig ulåst iPhone her.

Mer om NetCom sine priser finner du på denne siden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning