Isabella Löwengrip alias «Blondinbella» har mange ganger sagt at hun satser på en fremtid innenfor jussens verden. Nå har hun selv fått problemer med lover, forteller hun i sin egen blogg.

«Nå har jeg havnet i bøteregisteret. Gjett om jeg er flau!? Sitter her med en bot på 1.500 kroner fordi jeg og min venninne Emilie satt i samme bilsete, » skriver hun.

Det var på en tur til Stureplan, de hippe svenskenes lekegrind, at politiet satte foten ned for Blondinbellas ekvipasje.

«Bilen hadde bare to seter, og jeg tenkte Pytt! jeg sitter bare på fanget til Emilie. Midt på Strandvägen ble vi stanset av politiet, og jeg må rødmende gå ut av bilen. Der fikk jeg en skikkelig overhøvling.»

«Jeg skammet meg som en hund og håpet på at jeg skulle slippe unna bot, men den gang ei. Fy, så pinlig, » skriver hun i bloggen.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!