YouTube er blitt et av verdens største nettsteder fordi folk legger ut utrolig mye bra og morsomt innhold, og fordi det har virket bra og stabilt uten at man trenger å ha monster-bredbånd.

Dårlig videokvalitet har til gjengjeld vært den store svakheten, og dermed har ikke tjenesten hatt særlig stor verdi på en stor TV-skjerm.

LES OGSÅ: Nytt virus tømmer kontoen din

Dette er YouTube nå i ferd med å gjøre noe med, og har de har nå latt brukerne laste opp video i HD-kvalitet. Allerede nå er det en rekke videoer tilgjengelig i HD-kvalitet, blant annet trailere for filmer.

Ved å søke etter HD på YouTube får du opp en rekke videoer som er tilgjengelig i høy kvalitet. For å aktivere HD-video må du trykke på linken "watch video in high quality" nederst til høyre for videoen. Deretter er det bare å sette spilleren i fullskjermmodus og nyte den gode videokvaliteten.

LES OGSÅ: Den beste konjakken

Mange av musikkvideoene er riktignok ikke tilgjengelig for oss i Europa, trolig på grunn av rettighetsspørsmål.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!