Tomb Raider: Underworld er på plas i butikkene idag 21. november. © gary

Stem på din Lara Croft-favoritt nederst på siden.

Det nye Tomb Raider-spillet Underworld lanseres idag. Vakre Alison Carroll fyller støvlene til Lara i forbindelse med lanseringen, en rolle som tidligere har vært forbeholdt modeller som blant annet Karima Adebibe og Nell McAndrew.

Se alle Lara Croft-modellene i vår bildeserie!

23 år gamle Alison har ikke modellbakgrunn og jobbet som resepsjonist på en golfklubb før kontrakten med Eidos ble underskrevet, men ble foretrukket foran hundrevis av andre håpefulle fordi hun er faktisk har fysisk kapasitet til å gjøre tingene Lara gjør i spillet. Hun har tolv års erfaring som aktiv turner, hvor hun også har fått representere Storbritannia.

Les også: Puppebilde knuste misse-håpet

Om det ikke er ille nok å skulle leve opp til Lara Croft rollen, så er det uunngåelig at Alison blir vurdert i forhold til de tidligere modellene som har hatt den ærerike oppgave å representere heltinnen. Hvem synes du gjorde seg best som Lara Croft? Og om du lurer på hvorfor ikke Angelina Jolie er med, så er det selvsagt fordi hun aldri var en offisiell Lara Croft-modell.

Finn mer informasjon om hver modell i vår bildeserie!

Avstemning

Hvem synes du er den beste Lara Croft?

1% stemmer
Nathalie Cook (1996)
Rhona Mitra
15% stemmer
Rhona Mitra (1997-98)
8% stemmer
Nell McAndrew (1998)
18% stemmer
Lara Weller (1999)
7% stemmer
Lucy Clarkson (2000)
9% stemmer
Jill De Jong (2002)
19% stemmer
Karima Adebibe (2006)
23% stemmer
Alison Carroll (2008)
Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!