Kort sagt:

+ Enkel gadget for deg som ikke gidder å forholde deg til en PC for å konvertere og tilpasse video til iPod- og PSP-bruk.


- Kun kompositt- og S-video-innganger, ikke komponent.

Du kobler simpelthen Video Transfer-boksen til utgangene på dekoderboksen din, eller for så vidt alle andre videokilder med analoge utganger, kobler til iPod-en med USB, velger opptakskvalitet og trykker opptaksknappen.

Enklere kan det neste ikke bli, men det er likevel noe gammeldags over denne måten å gjøre opptak på. Alt er manuelt, og det er ingen måte å tidsstyre opptakene på. Her må du sitte klar ved opptaksknappen idet programmet begynner. Likevel, Pinnacle skal ha for at de har laget en superenkel løsning.

Dessuten har boksen flere bruksområder enn opptak av TV-sendinger, for eksempel digitalisere de gamle VHS-kassettene dine, eller enkelt legge en DVD-film over på MP3-spilleren. Du kan bruke både minnepinner og eksterne harddisker til å lagre på, og deretter kan du ta dem med til PC-en for å redigering eller annet etterarbeid. Alle filer lagres i MPEG4, som selvsagt lar seg redigere i Pinnacles eget redigeringsprogram Pinnacle Studio.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Pinnacle
Pris

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!