Bilde- og meldingstjenesten Snapchat har på kort tid blitt superpopulær.

Snapchat har så langt vært en tjeneste for den yngre delen av befolkningen. Ifølge en rapport er hele 71 prosent av brukerne under 34 år.

Veksten er blant annet drevet av stadig nye tjenester, som muligheten for å direktesende video via Snapchat-appen. Ifølge Nettavisen fulgte 40 millioner mennesker musikkfestivalen Coachella live for et par uker siden, der blant andre norske Kygo opptrådte.      

Selv om Snapchat selv har vært sparsommelige med å dele trafikkdata, skal tjenesten være i bruk av over 100 millioner brukere hver måned.

Snapchat har vært mye omtalt på grunn av datainnbrudd, tyveri av bilder og på grunn av at tjenesten har vært mye brukt til å dele innhold av det litt mer intime slaget.

Er du ny på Snapchat, kan det være greit å kunne noen «tjuvtriks», slik at du kan imponere barn, venner og kolleger. Her er sju smarte tips til Snapchat. Tipsene er laget for iPhone. Har du Android, vil du kunne oppleve at ikke alle tipsene fungerer.

Les hele saken
Les alt om:

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!