Har du en noen år gammel iPhone, så har du nok opplevd at den er blitt litt tregere og at du til stadighet får beskjed om at lagringsplassen er full. Spesielt om du har en 16 GB iPhone, så blir lagringsplassen raskt spist opp om du er aktiv med foto- og videokameraet.

Det finnes flere metoder for å få «ny» iPhone. Den enkleste er å «slette» hele telefonen og begynne på nytt, men dette er sjelden ønskelig fordi man ønsker å ta vare på bilder, videoer, meldinger, dokumenter og e-poster.

Her er syv tips til hva du kan gjøre for å få din iPhone til å bli litt «freshere» og kanskje varer noen år til. Lurer du på hvor mye lagringsplass du har – og har igjen, kan du gå til Innstillinger -> Generelt -> Om. Her vil det stå hvor stor «harddisk» du har og hvor mye som er ledig - eller tilgjengelig som Apple kaller det.

Har du Mac kan du bruke Photo for å få bildene ut av mobilen og inn på Mac-en.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!