Denne tåler alt

Test: Sony Ericsson c702

Vi har satt Sony Ericsson c702 på prøve. Tåler den det reklamen påstår?

Sony Ericsson c702 tåler vann, støv, sand, samt å bli sluppet i bakken.

Sony Ericsson c702 tåler vann, støv, sand, samt å bli sluppet i bakken. Foto: Foto: Christopher Conradi

Publisert Oppdatert
Noe av det vi har trukket for på Sony Ericsson c702 er knappene. Etter vår smak er de litt for små.

Noe av det vi har trukket for på Sony Ericsson c702 er knappene. Etter vår smak er de litt for små. Foto: Foto: Christopher Conradi

Spesifikasjoner Sony Ericsson c702

EDGE: Ja

3G: Ja

HSDPA: Ja

GPS: Ja

Radio: Ja

Kamera: 3 Megapixel

Pluss: Ekstremt robust, GPS med geotagging, god pris

Minus: Litt små taster

Leverandør: www.sonyericsson.no

Karakter: 6

Pris: 2499,- (CDON)

Oppdaterte priser på Sony Ericsson c702 finner du her.

Endelig kommer det en telefon som tåler juling. c702 tåler vannsprut, sand og å bli mistet i bakken. Sistnevnte er ikke oppgitt i spesifikasjonene, men hard testing viser at den tåler å bli sluppet i bakken på flisgulv gjentatte ganger fra godt over en meter. Vi har virkelig mishandlet denne telefonen med de fire elementer uten at telefonen ser ut til å ha tatt skade av det. Mye av grunnen til dette er at telefonen er laget i tykk hardplast med gummipakninger rundt deksel og en skjerm i pleksiglass. Ellers er telefonen som Sony Ericsson-er flest. Knappene er adskilte, men vi skulle ønske de var en tanke større.

Les også: Alle våre mobiltester

Da dette er en «C» eller «Cybershot»-telefon er det naturlig å sette søkelyset på kameraet. Vi synes den kommer langt med sine 3,2 megapixel, men når ikke opp til storebror c902. Vi sliter også litt med at det tar for lang tid fra man trykker på utløserknappen til bildet faktisk blir tatt. Det er derfor heldig at mobilen kommer med GPS som er linket opp mot kameraet. Dette resulterer i såkalt geotagging, som gjør at den merker bildene du tar med en posisjon. Dette gjør at man i ettertid kan se hvor alle bilder er tatt. Vi føler dette hever hele opplevelsen og gjør mobilen verdig Cybershot-merket, selv om kameraet ikke er i toppklasse.

Les også: Billig smarting - test av Sony Ericsson G700

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Dette er alt-i-alt en virkelig god telefon av ypperste Sony Ericsson-kvalitet. Den får stort pluss for å være såpass robust og GPS med geotagging er virkelig prikken over i-en.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning