Storebror

Bang & Olufsen Serenata

Serenata er storebroen til telfeonen Serene. Nykommeren er i motsetning til lillebror ganske kul, og ikke så verst brukervennlig heller.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Ekstremt god lyd

+ fullverdig musikkspiller

- Litt klønete å skrive sms

- få funksjoner

Bang & Olufsen Serenata

Gadgetsfakta:

Kamera: Nei

Skjermstørrelse: 2,24"

Skjermoppløsning: 240 x 240 pixels

Minnekort: Nei

Internminne: 4GB

Frekvenser: 900, 1800, 1900, 2100 MHz

HSDPA: Ja

3G: Ja

EDGE: Ja

Radio: Nei

Bluetooth: Ja

Mål: 10,95 x 6,3 x 1,97 cm

Vekt: 136 gram

Bang & Olufsen har virkelig skjerpet seg fra den gamle til den nye telefonen sin. Der den gamle feiler totalt, vokser Serenata fram og retter opp i feilene til lillebror.

De har introdusert en trykkfølsom skjerm og droppet det grusomme «knappehjulet» fra forrige mobil. For å skrive snurrer man på hjulet og trykker på senterknappen. Det er en mye bedre måte å løse det på enn hos Serene. Å skrive meldinger er ikke smertefullt, bare litt ømt.

Sklir man mobilen fra hverandre kommer verdens største høyttaler til syne, i alle fall nesten. Denne fungerer enten som konferansetelefon eller som stereoanlegg, og lyden er rett og slett helt rå! Stort sett hele musikkspilleren fungerer utrolig bra. Man kan til og med bla i albumcover.

Ellers er mobilen veldig standard. Man kan surfe litt, og titte litt i kalenderen, men det er faktisk omtrent det hele. De har til og med fjernet kameraet som var i forrige versjon.

Spesifikasjoner

Produsent Bang & Olufsen
Pris 10800

Konklusjon

Uansett er dette faktisk en telefon som kan brukes. Man kan til og med skrive korte SMS-er med den. Og som et lite stereoanlegg på pulten gjør den seg ganske bra. Og, skal det synses noe om designet, mener vi den ser veldig mye bedre ut enn lillebror. Det er ikke tvil. Vil du ha en Bang & Olufsen telefon, så kjøper du Serenata!

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning