Vinneren av Nokia N86 mobiltelefon

Sjiraff moste mobilen

Saras mobil ble most av sjiraff. Nokia gir henne ny.

Sara fikk mobilen sin most av en sjiraff i dyreparken.

Sara fikk mobilen sin most av en sjiraff i dyreparken. Foto: Mark Baker

Publisert Oppdatert
Nokia N86

Nokia N86

Her er bildebeviset Sara sendte inn av sin knuste mobil.

Her er bildebeviset Sara sendte inn av sin knuste mobil.

Vi ba dere skrive inn til oss og fortelle om hvorfor dere trengte ny mobil. Den beste forklaringen skulle vinne en ny Nokia N86 med åtte megapiksler kamera.

Det var svært mange som sendte inn historier. Noen hadde mistet mobilen i oppvasken, andre mistet den i do. Noen hadde også fått mobilen most av bikkja.

Men en historie utklasset de andre når redaksjonen skulle kåre en vinner. Nemlig sjiraffhistorien til Sara .

Hun skrev dette:

Mobilen min ble tråkket på av en sjiraff!

Det som skjedde var at jeg og en venninne var i dyreparken i Kr.sand. Da jeg skulle lene meg litt forover for å bli tatt bilde av ved sjiraffene datt alt av innhold i lommen min ut og ned i gjørma inne hos dyrene.

Jeg måtte da gå til billettluka og forklare at jeg hadde klart å miste mobilen og kortholder med kort og viktige papirer ned i innhegningen til sjiraffene. De jeg snakket med fikk seg en god latter kan du si, men sa at jeg kunne komme tilbake når jeg skulle hjem.

Da jeg hentet tingene, fikk jeg beskjed om at en sjiraff hadde tråkket mobilen ned i søle og avføring. Skjermen foran ble helt knust, og jeg måtte gå til nærmeste toalett for å vaske den ren.

Har sett mye etter ny mobil, men må spare sammen penger først. Derfor hadde det vært helt herlig å vunnet denne!

Den beste forklaringen vinner en splitter ny Nokia N86 med åtte megapiksler kamera.

Nokia N86 selges i butikkene for over fire tusen kroner uten abonnement. I tillegg til at N86 8MP er Nokias nyeste kameramobil med Carl Zeiss optikk, har den som for eksempel navigasjon (gps), rask internettoppkobling, musikk, video og spill.

Klikk her for å se alle bidragene i konkurransen.PS: For å arrangere denne konkurransen har klikk.no valgt å motta en telefon fra Nokia som benyttes som premie.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning