Rimeligere blir det ikke

HTC p3470

P3470 selges til under halv pris av hva som er vanlig hos en Windowstelefon. Får man en god Windows-telefon til under 2000 kroner?

BRA SOM GPS: Denne mobilen mangler både WiFi og 3G, men den fungerer utmerket som GPS. Billig er den og.

BRA SOM GPS: Denne mobilen mangler både WiFi og 3G, men den fungerer utmerket som GPS. Billig er den og.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Fullverdig og god GPS

+ Billig

- Dårlig batteritid

- Mangler WiFi og 3G

- Dårlig kamera

Spesifikasjoner HTC p3470

Leverandør: www.htc.no

Kamera: 2 Megapixel

Skjermstørrelse: 2,8"

GPS: Ja

WiFi: Nei

HSDPA: Nei

3G: Nei

Radio: Nei

OS: Windows Mobile 6

Med p3470 prøver HTC å lage en billig smarttelefon. Problemet er at da må det files på funksjoner og vi mener telefonen da faller mellom to stoler. Dette er en telefon uten WiFi, HSDPA eller 3G. I hvert fall 3G burde være et absolutt minimum av hva man kan kreve av en Windows-telefon. Uten noen av disse tilkoblingene må man surfe og laste ned e-post over, i beste fall, EDGE. Dette blir rett og slett så tregt at det er fristende å si at mobilen ikke kan surfes på i det hele tatt.

Det mobilen derimot har, er GPS. Den kommer ferdig installert med TomTom navigasjon. Ut av esken har man derfor en fullverdig GPS-navigasjon som er på høyde med TomToms egne dedikerte GPS-er.

Den trykkfølsomme skjermen fungerer godt på telefonen og med TouchFLO fra HTC kan pekepinnen ofte ligge. De har også integrert et snurrehjul for å bla rundt med. Vi har dermed ingenting å utsette på verken touch eller mangelen på tastatur på mobilen.

Responsen kunne vært hakket bedre, men i Windows Mobile-målestokk er den bedre enn gjennomsnittet.

Spesifikasjoner

Produsent HTC
Pris 2195

Konklusjon

Er du ute etter en GPS, kan vi virkelig anbefale p3470. Den er superbillig og man har mulighet til mye mer enn hva en dedikert GPS klarer. Men, vurdert som en telefon, synes vi det blir for svakt uten WiFi eller 3G. Batteritiden viser seg også å være mer beregnet på å sitte i frontruta tilkoblet en lader enn i en bukselomme.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning