Her går det unna!

Motorola Q 9h

Så deilig det er å sitte å knotte på en Windows-telefon som er kjapp og har god respons. Her har andre noe å lære.

NYDELIG KOMBO: Kombinasjonen av hvor kjapp telefonen er og det gode tastaturet utgjør en telefon man fort blir glad i.

NYDELIG KOMBO: Kombinasjonen av hvor kjapp telefonen er og det gode tastaturet utgjør en telefon man fort blir glad i. Foto: unknown

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kjapp

+ Skjerm i bredformat

+ Formidabelt tastatur

- Ikke WiFi

- Dårlig lydkvalitet under samtaler

Spesifikasjoenr Motorola Q 9h

  • Operativsystem: Windows Mobile 6
  • WiFi: Nei
  • HSDPA: Ja
  • 3G: Ja
  • EDGE: Ja
  • Radio: Nei

Klikk her for billigste pris.

Windows Mobile har ikke rykte på seg for å være kjapp. Det tar tid å få fram skjermbilder og hvis man skriver for fort, henger de ofte rett og slett ikke med. Her er Motorola helt motsatt.

Vi har vel ikke testen en Windows Mobile 6-telefon med bedre respons og som virker kjappere. Selv når minnet begynner å bli fullt er telefonen fortsatt meget kjapp og responsiv.

Tastaturet er også helt formidabelt, og bidrar til en god opplevelse å skrive SMS eller e-post. Knappene er akkurat store nok, med akkurat passe mellomrom.

Telefonen har dessuten 3G, EDGE og HSDPA. Her har du nettverk i alle retninger. Det eneste vi savner på nettverksbiten er WiFi, og det er et stort savn.

En annen negativ ting er lydkvaliteten. Høyttaleren gjengir grumsete lyd uten diskant. Det går derfor i mye «hæ? » og «hva?», spesielt i støyende omgivelser.

I tillegg til internminne på 256 MB, følger det med 512 MB på et MicroSD-kort. Dette er nok ikke den typiske telefonen for musikkentusiasten, så vi synes det er positivt at de tar seg bryet og prisstigningen ved å legge med et 512 MB kort, som holder for de aller fleste.

Spesifikasjoner

Produsent www.motorola.no
Pris 3829

Konklusjon

Med Motorola Q9h får du en av de raskeste windowstelefonene på markedet med et vannvittig godt fullstørrelsetastatur. Vi ønsker oss bare WiFi og bedre lydkvalitet under samtaler.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning