Halvferdig makkverk

HP iPaq 910c

Dette virker rett og slett som en telefon som ikke er helt ferdig. Testens dårligste batterikapasitet, WiFi som kommer og går, og jevnlige krasjer taler heller ikke i HPs favør.

FULL AV FEIL: HP iPaq 910c krasjer til stadighet og maser om tomt batteri når den er fulladet. På WiFi-nett kommer og går forbindelsen og det hele virker litt halvferdig.

FULL AV FEIL: HP iPaq 910c krasjer til stadighet og maser om tomt batteri når den er fulladet. På WiFi-nett kommer og går forbindelsen og det hele virker litt halvferdig.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Gode spesifikasjoner

- Dårlig batteritid

- Klarer ikke holde på WiFi signaler

- Mange omstarter

- Henger ofte

- Liten skjerm i forhold til størrelsen

Spesifikasjoner HP iPaq 910c

Leverandør: www.hp.no

Kamera: 3 Megapixel

Skjermstørrelse: 2,46"

GPS: Ja

WiFi: Ja

HSDPA: Ja

3G: Ja

Radio: Nei

OS: Windows Mobile 6.1

Dette er en telefon som ser veldig bra ut på papiret. Den har en lang liste med spesifikasjoner inklusive HSDPA og GPS. De har også klart å få inn et 3 megapixel kamera på telefonen. Dessverre faller ting litt fra hverandre når den går fra papir til plast. En frustrert anmelder opplever typiske «Windows Mobile-feil» til stadighet. Det hender man ikke får tatt telefonen fordi den har hengt seg, og lignende. Dette kan skje hos konkurrenter også, problemet er bare det at hos iPaq 910c skjer dette litt for ofte til at man kan se gjennom fingrene på det. Telefonen må til stadighet startes på nytt, og med en lang oppstartstid blir det fort svært provoserende.

Men det kanskje aller verste med telefonen er batteritiden. Den står ikke oppgitt noe sted i spesifikasjonene, og det er det muligens en grunn til. Vi opplevde å måtte lade telefonen både to og tre ganger daglig. Det fine er at den maser om dårlig batteri selv når den er fulladet. På denne måten er man hele tiden klar over at man er i ferd med å gå tom for strøm.

WiFi har telefonen også delvis fått. Det vil si at den har det, men klarer ikke holde en oppkobling over lengre tid og detter stadig ut. QWERTY-tastaturet på sin side har HP fått til. Knappene er pyramideformet, noe som gjør at selv om de er tette går skriving ganske radig unna.

Spesifikasjoner

Produsent HP
Pris 4145

Konklusjon

Telefonen fungerer bra når den fungerer, den er bare så alt for ustabil. Dette, kombinert med en elendig batteritid og relativ dyr pris gjør oss nødt til å sende telefonen nedenom og hjem.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning