OWLE Iphone 3GS med superkamera

Dette er en Iphone

Får Iphone til å bli et profesjonelt videokamera.

Ferdig modifisert OWLE Iphone med ny optikk, eksternt lys og studiomikrofon. Akkurat denne versjonen er en prototype, men en litt enklere versjon er til salgs nå.

Ferdig modifisert OWLE Iphone med ny optikk, eksternt lys og studiomikrofon. Akkurat denne versjonen er en prototype, men en litt enklere versjon er til salgs nå. Foto: FOTO: OWLE

Publisert Oppdatert

Nerdene i selskapet OWLE lar seg ikke skremme av en loddebolt. De var fornøyde med at siste modellen av Iphone 3GS har mulighet for å spille inn video. Men de synes kameraet var vanskelig å holde stødig, lyden var dårlig og at optikken heller ikke var den beste for video.

Dermed bygde de tidenes ekstratutstyr for Iphone.

For problemet med video på Iphone er at det fortsatt er en telefon. Grepet i Owle Bubo gjør det mulig å holde kameraet stødig mens du filmer, uten at du får fingeren foran linsa. På sokkelen er det feste for standard kamerastativ, noe som gjør at du for første gang kan filme uten å få det sjarmerende sjelvende hjemmevideopreget.

THe OWLE Bubo comes Standard with 37mm objektivfatning og en 0.45x vidvinkel forsats. Dermed kan du skru på det du måtte ønske av objektiver og linser på telefonen din.

Owle Bubo selges for 100 dollar og er stativ, mikrofon og optikk i ett.

Owle Bubo selges for 100 dollar og er stativ, mikrofon og optikk i ett. Foto: FOTO: OWLE

Videoen nedenfor viser Owle Bubo montert på telefonen.

Videoen nedenfor viser resultatet når du kjører den enda mer modifiserte versjoen som avbildet øverst i saken. I følge TechCrunch er dette bare en prototype for å utforske mulighetene enda videre. Resultatet er kanskje strengt tatt ikke profesjonelt, men imponerende tatt i betraktning at det er filmet med en mobil.

Les også:

Se våre tester av verktøy fra batteridriller til håndsager

Test av hodelykter og sykkellykter

Slik velger du riktig bredbånd

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning