Apple iPhone 3G S=

Apple iPhone 3G S © FOTO: Apple

iPhone OS 3.0, som er det nye operativsystemet også alle med en gammel iPhone kan dra nytte av, gir mange nye funksjoner - men ikke alle. Her er åtte funksjoner du ikke kan oppgradere til ifølge det danske nettstedet mobilsiden.dk .

1. Bedre kamera

Nye iPhone 3G S har fått et 3 megapikslers kamera mot forgjengerens 2 megapiksel. Apple lover skarpere bilder og bedre farger på den nye modellen.

2. Videoopptak

Gamle iPhone kunne ikke ta opp vide. Det kan nye iPhone. Nå kan de også redigeres og enkelt deles på YouTube, MobileMe eller som en MMS.

3. Stemmestyring

iPhone 3G S har fått muligheten til stemmestyring. Nå kan du be telefonen ringe en bestemt kontakt eller spille en spesiell melodi fra iPhone.

4 Mer lagringskapasitet og lenger batterilevetid

Apple har økt lagringskapasiteten i nye iPhone fra 8 GB til en versjon med 16 GB og en med 32 GB lagringskapasitet. Batterikapasiteten skal også være forbedret og mobilen skal for eksempel tåle ti timer med videovisning.

5. Raskere dataoverføring

Den gamle iPhone støttet kun 3G med opp til 3,6 Mbps i dataoverføring. Nye iPhone skal støtte opp til 7,2 Mbps.

6. Kompass

Kompassfunksjonen vil ikke være mulig å oppgradere på eldre iPhone. Det innebygde digitale kompasset viser deg himmelretningen når du ber om det.

7. Støtter Nike+

Til nå har Nike+ treningsutstyr vært forbeholdt iPod. Nå kan du også bruke dette med iPhone.

8. Bedre for personer med nedsatt syn

iPhone 3G S har også tatt mer hensyn til personer med nedsatt synsevne. For eksempel kan iPhone nå fortelle hva som skjer på skjermen, noe som gjør den enklere når man skal ringe, surfe på nettet, lese e-post eller andre ting.

Kilde: www.mobilsiden.dk

Les også: Ny iPhone er lansert

Apple iPhone 3G S

Apple iPhone 3G S © FOTO: Apple

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!