1. Twitter

Hvis du er en Twitter-bruker er det på tide å begynne å oppdatere status fra mobilen. For de uinnvidde er Twitter et enkelt sosialt nettverk hvor du kan følge med på hva dine venner driver med til enhver tid. Send en SMS med hva du gjør akkurat nå til +447624801423, og Twitter-profilen din er oppdatert. Du kan også bruke kodeord «invite» for å invitere en ny venn, «follow» for å sjekke hva en person gjør akkurat nå, «track» for å spore interesser, «whois» for å finne informasjon om en kontakt eller «off» for å slippe å få flere meldinger til mobilen. Twitter har naturligvis også en wap-tjeneste, som du finner på m.twitter.com.

http://m.twitter.com/

2. Buddy

Lurer du på hvor vennene dine til enhver tid befinner seg? Tjenesten mBuddy kan hjelpe deg. Ved hjelp av mobilnettets basestasjoner kan mBuddy finner ut hvor dine venner befinner seg. Nøyaktigheten avhenger av tettheten på basestasjonene.

www.mbuddy.no

3. MSN på mobilen

Er du avhengig av MSN og er ikke utstyrt med en Windowstelefon? Fortvil ikke. MSN finnes også for andre mobiler. Sjekk ut på siden www.msn.no/mobile/ først. Går ikke den løsningen, så kan du sjekke ut programmet IMHere.

IMHere er et gratisprogram som gir deg MSN på mobilen. Du finner en liste over mobiler programmet støtter på selskapets nettside.

www.msn.no/mobile/

www.funrungames.com

Har du tips om andre blogg- eller sosiale tjenster for mobilen? Tips oss i kommentarfeltet under artikkelen.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!