1. Opera Mini

Opera Mini er manges favoritt når det kommer til mobilsurfing. Programmet kan lastes ned til stort sett alle nye mobiltelefoner. Det er en javabasert nettleser som laster ned et miniatyrbilde av nettsiden, og lar deg zoome inn på det stedet du vil se. Dette er en veldig ryddig måte å vise store nettsider på en liten skjerm. I tillegg skaleres alt ned til en passelig størrelse for mobil, slik at mobilen ikke trenger å laste ned større datamengder enn nødvendig. Det sparer du både tid og penger på. Last ned programmet ved å besøke http://operamini.com fra nettleseren i mobilen.

http://operamini.com/

2. SMS fra Outlook

«SMS fra Outlook» er akkurat hva det høres ut som. Et programtillegg gjør at du kan sende SMS-meldinger fra e-post-programmet Outlook. Programmet kan også sende MMS og faks. For mottageren er det ingen ting som tyder på at du sender fra annet en din mobil. Både Telenor og NetCom har slike tjenster.

http://telenormobil.no/tjenester/smsfraoutlook/

https://netcom.no/bedrift/tjenester/sms/pcsms.html

3. Shozu

Bruker du ofte tjenester som YouTube, Facebook, Flickr ofte kan Shozu være tingen for deg. Shozu er et program du må installere på mobilen, men som hjelper deg til å laste opp og ned bilder og annet innhold. Programmet er gratis å bruke, men finnes dessverre ikke i en norsk versjon.

http://www.shozu.com

Har vi glemt noe? Tips oss gjerne om gode programmer til mobilen i kommentarfeltet under artikkelen.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!