Nokia 6500 Classic

Spesifikasjoner:

  • 3G: ja
  • Bluetooth: ja
  • Kamera: 2 MP
  • Minne: 1GB

Kort sagt:

+ Nydelig design


- Litt dyr i forhold til utstyrsliste

Det hersker fullt kaos i Nokias modellnavn om dagen. Det finnes en Nokia 6500 fra 2002. Dette navnet har de tatt i bruk igjen i to nye modeller; Nokia 6500 Slide og den som vi har sett på, Nokia 6500 Classic.

Sidene på mobilen har avrundede flater, uten avbrytelser fra en eneste knapp. På toppen finner vi en mini-USB kontakt, og bak er det et lite kamera med en blits. På godt norsk, er dette en «smooth» mobiltelefon med rene linjer og minimalt med forstyrrende elementer. Trass i den superslanke utformingen er mobilen tung, og virker bunnsolid. Men hvordan er det under panseret?

Telefonen leveres med 1GB minne. Men du har ikke mulighet til å sette inn noe minnekort, så dette er det du får. Kameraet på 2 megapiksler yter litt under forventningene vi hadde, men leverer OK bilder. Ellers virker mobilen kjapp, og den er lett å bli glad i. Det største minuset er vel prisen, som i skrivende stund ligger på 3000 kroner. Om du synes det er verdt å legge litt ekstra penger i design og ikke lengter etter en lang liste med funksjoner, er dette absolutt en mobil det er verdt å titte på. Den har grunnutrustning, men ikke noe mer. Hadde den bare hatt radio og litt bedre musikkspiller, ville nok terningen fått enda et øye.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Nokia
Pris 2814

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!