Uimotståelig

Test: TwinMOS BooM1 2.1 audio system

Stilig, elegant og spekket med finesser er dette høyttaleranlegget rett og slett uimotståelig.

TwinMOS BooM1 ser bra ut og "synger bra, som de villa ha sagt det i Idol.

TwinMOS BooM1 ser bra ut og "synger bra, som de villa ha sagt det i Idol.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Pent utseende

+ Bra lyd

- Kan være nødvendig å stille på subwooferen en gang iblant.

Det anlegget som gir best valuta for pengene i denne testen, er også det anlegget som skiller seg ut med det minimalistiske utseendet, og har heldigvis ikke det kabelkaoset du får med KEFs Picoforte One. I tillegg er lydkvaliteten til TwinMOS nesten like god. iPod-en befinner seg godt plassert mellom to bananformede høyttalere og en USB-port spesielt for å koble til iPod shuffle. Volumet er berøringssensitivt, mens alt annet styres via fjernkontrollen. Du har også tilgang til å justere bassen fra med fjernkontrollen, og du kan sette iPod-en på random - en fin egenskap.

Oppkoblingen går også lett som en lek. Du kan ikke koble til en vanlig iPod og en iPod shuffle samtidig, men du kan koble iPod-en til TV med en Composite-kontakt.

Spesifikasjoner

Produsent TwinMOS
Pris 1300

Konklusjon

En runde med Muses «Supermassive Black Hole» får litt vel mye diskant i lydbildet - men stereoeffekten er til gjengjeld fantastisk vid og fyller hele rommet. Subwooferen bidrar med tilstrekkelig dybde og tyngde, og bidrar til et effektivt og fyldig lydbilde. Det kan være nødvendig å justere litt på subwooferen i ny og ne, men alt i alt er Boom1 nesten i samme klasse som den langt dyrere modellen fra KEF. Den ser bedre ut og koster mindre. Dette er mye for pengene.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning