Test: Panasonic SC-PMX2

Når lommeboken setter grenser

Billig, men overbevisende.

Panasonic SC-PMX2 er et godt budsjettalternativ.

Panasonic SC-PMX2 er et godt budsjettalternativ.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Billig lyd

- Billig lyd

Panasonics mikroanlegg er vesentlig billigere enn sine konkurrenter i testen. Likevel klarer den å overbevise som et enkelt budsjettalternativ. Men det er klart at det må kompromisses på komponentene når du som produsent setter en grense på 3.000 kroner for forsterker pluss høyttalere.

Så selv om diskant er uendelig mer behagelig her enn på Philips WAC3500D og selv om bassen har en litt større tilstedeværelse, finner jeg meg sjelden i den der fantastiske boblen av musikalsk eufori. Lydbildet er ikke akkurat flatt, men det er noen ganger litt for åpenbart at lydene kommer fra bare to bokser litt lenger borte i stuen istedenfor at den fyller hele rommet.

Men likevel, vi i Gadgets kan tross alt være prisbevisste vi og. Og sannheten er at hvis du har en absolutt grense på 3.000 kr og trenger et nytt musikkanlegg kan du gjøre et mye dårligere valg enn dette. Samtidig føler jeg meg forpliktet til å stille et alvorlig spørsmål: Du skal ikke spare bare litt ekstra og heller kjøpe en ekte testvinner i stedet

Forsterker: Integrert

Høyttalere: Integrert

Panasonic SC-PMX2 er et godt budsjettalternativ.

Panasonic SC-PMX2 er et godt budsjettalternativ.

Spesifikasjoner

Produsent Panasonic
Pris 3197

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning