Test av musikkmobiler

Mobilen som MP3-spiller

Mobilene konkurrerer nå kraftig med iPod. Vi har testet.

Publisert Oppdatert

Alle mobiltelefoner kan spille musikk, men ikke alle gjør det like bra. Vi har invitert de ulike mobilprodusentene til å velge ut de telefonene de vil anbefale til musikkavspilling.

Dette har vi lagt vekk på:

Vi har i denne testen lagt vekt på hvor enkelt det er å betjene musikkfunksjonaliteten i telefonen, hvor god lyd telefonene gir fra seg og om de har mulighet for egne hodetelefoner.

Vi har også sammenlignet lydkvaliteten i de medfølgende hodetelefonene. Dette er vurdert opp mot prisen, og hvor mye du får for pengene.

Musikkegenskapene vektlag høyest

Enkelte av telefonene har vært inne på testbenken i HjemmePC tidligere, og vi gjør oppmerksom på at karakteren i denne testen kan avvike fra de vi har gitt tidligere.

Grunnen til det er i hovedsak at musikkegenskapene er vektlagt høyere enn andre funksjoner i denne testen, og også i noen tilfeller at telefonene har fått sterkere konkurrenter etter at de ble lansert som gjør dem mindre attraktive.

Testen var opprinnelig skrevet for Hjemme-PC uten at iPhone var med. Men siden denne er en av de aller beste musikkmobilene på markedet, la klikk.no inn vår tidligere test av iPhone også.

Les også:

MP3-musikk kan gi bedre helse

Slik surfer du billig på mobilen i utlandet

Denne mobilen kan du bade med

Superlekre minihøytalere

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning