Sony W4500

På denne TV-en kan du vise bilder rett fra mobilen. Den har nemlig nettverksport.

Ved hjelp av en nettverkskabel kan du koble Sony 46W4500 til nettet og se bilder og spille av musikk fra PC-en eller mobilen din.

Ved hjelp av en nettverkskabel kan du koble Sony 46W4500 til nettet og se bilder og spille av musikk fra PC-en eller mobilen din.

Publisert Oppdatert

Sony er har vist at LCD ikke nødvendigvis trenger være noe verre enn plasma hva farger og sortnivå angår, og den nye W4500-serien ser ikke ut til å være noe unntak i så måte.

Bildet er meget bra på denne TV-en, men mer interessant er kanskje nettverksporten bak TV-en.

Grensesnittet som kalles DLNA (Digital Living Network Alliance) skal gjøre det enklere å dele innhold mellom forskjellige enheter.

Mange nye mobiltelefoner støtter DLNA, og ved å konfigurere mobilen opp mot det trådløse nettverket, og koble TV-en til nettet ved hjelp av en nettverkskabel, kan du enkelt vise bilder og spille av musikk på TV-en fra mobiltelefonen.

Og det er ikke engang det tøffeste: har du en PC med delt innhold på nettverket kan du ved hjelp av mobilen se gjennom innholdet som ligger på PC-en og starte avspillingen av dette på TV-en, som i 46-tommers versjon prises til rundt 15.000 kroner.

HjemmePCs tester var svært fornøyd med denne TV-en.

Se flere saker fra: Hva er årets beste produkt?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning