Samsung LE37A656

Overflødighetshorn

Dette er en usedvanlig lekker TV som virkelig bringer fram noe av det beste i design. Totalinntrykket er rett og slett imponerende.

Sist oppdatert

Gadgetsfakta

Oppløsning: 1920x1080

HD: 1080p

Kontrast: 15000:1

Lysstyrke: 500cd/m2

Tilkoblinger: 4 x HDMI, 2 x SCART, komponent, kompositt, S-video, D-sub

Fargen på skjermen varierer fra sort innerst mot bildeskjermen og mot dypt rød jo lenger ut mot kanten man kommer. Dette er etter min mening den lekreste TV-en på markedet i dag.

Dette er en TV som har det aller meste og litt til. Denne TV-en kan blant annet skilte med 4 HDMI kontakter. Dette sammen med SCART og komponent gir deg tilkoblingsmuligheter for nesten hva som helst. Spesielt vil vi legge vekt på de fire HDMI-tilkoblingene.

I dag er det slik at det meste fra DVD-spillere, Blu-ray, spillkonsoller og dekodere benytter denne tilkoblingsmetoden. Hvis du ikke ønsker å kjøpe deg en egen fordeler eller har en forsterker med innebygd HDMI-fordeler går du fort tom hvis TV-en din kun har en eller to tilkoblinger.

Denne TV-en er også utstyrt med en egen USB-inngang. Denne kan benyttes til flere ting, blant annet til å se bilder fra en USB-pinne, et kamera eller en USB-disk. Den kan også spille av MP3-låter. du kan velge å se bilder som rullende visninger og det er i tillegg fullt mulig å koble MP3-låter til denne typen visning.

Avanserte menyer

Samsung levere sin TV med svært avanserte menyer. Dette forhindrer imidlertid ikke at det hele er ganske lettmanøvrert. I disse menyene kan du blant annet gjøre avanserte fargejusteringer og hvitbalanse. Fargene som denne TV-en produserer er rett og slett fantastiske.

TV-en leverer fra seg briljante og dype farger som blant annet virkelig kommer til sin rett i forbindelse med hudfarger. Vi skal heller ikke glemme sortnivået i denne TV-en. Det er sagt at de beste plasmaskjermene er de ubestridte lederne på dette området. Vi er enig i dette, men det forhindrer ikke at denne Samsung-TV-en kommer svært nære. Uten tvil noe av det best vi har sett til nå.

I forbindelse med våre tester har vi også testen hvordan Samsung håndterer svært hurtige bildesekvenser. Med andre ord sekvenser med svært hurtige bevegelser. Også her skinner Samsung. Dette er i korte trekk en usedvanlig god TV.

I tillegg til tidligere omtalte tilkoblinger har Samsung også en dedikert PC-tilkobling. I og med at man benytter 1:1 pikselmapping blir også bildet fra PC-en meget godt. Denne TV-en egner seg med andre ord svært godt for PC-arbeid.

Det bør kanskje også nevnes at 656-serien kommer i flere andre størrelser fra 32 til 40 og 52 tommer. Spesifikasjonene er de samme og designet er helt likt.

Denne saken ble første gang publisert 04/12 2008, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også