Philips LCD 8FF3CDW

Skogens konge

Med sin treramme har Philips laget et godt alternativ til under 1000-lappen.

TRE: Philips har tenkt litt annerledes, og har blant annet valgt tre og speil i sine fotorammer.

TRE: Philips har tenkt litt annerledes, og har blant annet valgt tre og speil i sine fotorammer. Foto: Foto: Knut Arild Vold

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ To SD-kortplasser

- Mekaniske knapper på baksiden

- Ingen ekstrafunksjonalitet

- Liten intern lagringsplass

Philips LCD 8FF3CDW

  • Størrelse: 8"
  • Forhold: 4:3
  • Oppløsning: 800x600
  • Wifi: Nei
  • Lagring: 128 MB
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Nei

Finn laveste nettpris her

8FF3CDW høres ut som et sikkert passord til nettbanken, men er altså en 8-tommers fotoramme fra Philips uten nettverksfunksjonalitet. Den må altså ikke forveksles med storebroren 8FF3WMI (ja, den med nettverk og speil).

Bildekvaliteten er litt svakere enn hos storebroren. Det skyldes trolig et ivrig skarphetsfilter som gir noen merkelige utslag på enkelte bilder. På enkelte motiver kan du se at sentrumsområdet i bildet blir belyst kraftigere enn kantene.

Fargegjengivelsen er brukbar, men rammen har som de fleste andre problemer med lyse detaljer i lyse områder av bildet. Innsynsvinkelen på denne rammen er heller ikke fullt så god som vi skulle ønske.

Betjeningen er av den «gamle sorten» med mekaniske knapper på baksiden. Det er ikke vår favoritt, men kan fungere når rammen står på en støtte på en hylle.

Henger du derimot denne rammen på veggen, får du faktisk ikke brukt knappene uten å ta den ned fra skruefestet. Også det å sette inn nye minnekort kan bli et problem uten å hekte rammen ned fra veggen.

Philips får derimot pluss for å ha to innganger til den vanligste minnekortstandarden, SD. At USB-kontakten er plassert på siden er vi mer misfornøyd med, fordi det betyr at en minnepenn vil synes foran rammen når den er koblet til.

Hvorfor kunne de ikke plassert den ene SD-kortplassen på siden i stedet?

Spesifikasjoner

Produsent www.philips.no
Pris 990

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning