Philips LCD 7FF3FPB

Liten og komplisert

Philips 7-tommer er ikke alltid like enkel å ha med å gjøre.

ENKEL: Dette er en svært enkel digital fotoramme, men likevel er den ganske vanskelig å bruke.

ENKEL: Dette er en svært enkel digital fotoramme, men likevel er den ganske vanskelig å bruke. Foto: Foto: Knut Arild Vold

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Ser fin ut

- Svak bildekvalitet

- Knotete å bruke

Philips LCD 7FF3FPB

  • Størrelse: 7"
  • Forhold: 16:9
  • Oppløsning: 480x234
  • Wifi: Nei
  • Lagring: ca. 2 MB
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Nei

Finn laveste nettpris her

Philips har levert den andre 7-tommeren i testen, og den har skjermoppløsningen til felles med tilsvarende ramme fra Kodak. Forskjellen er at du må på baksiden og trykke på mekaniske knapper for å bla i menyene.

Til å ha så lite funksjonalitet, synes vi at det er i overkant vanskelig å finne fram til riktig knapp og riktig meny. Dette kunne vært mye løst enklere, Philips.

Som vi har påpekt tidligere, er en skjermoppløsning på 480x234 bildepunkter for lav til å kunne gi skarpe og gode bilder på en 7-tommers skjerm. Denne rammen skalerer heller ikke bildene spesielt godt, og det er tydelig en bildeprosessor som har problemer når den skal tilpasse store bilder til den lavoppløste skjermen.

Rammen har en morsom funksjonalitet som «forlenger» smale bilder ut til kanten, slik at du slipper svarte kanter på sidene. Ikke alltid like vellykket, men det hindrer at bildene ser fryktelig små ut på den lille skjermen.

Alt i alt er dette ikke bare en av testens to minste rammer, den er også den svakeste. Knotete betjening og under middels bildekvalitet svekker inntrykket.

Spesifikasjoner

Produsent www.philips.no
Pris 830

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning