Sagem My [email protected] radio 700

Nettradio på nattbordet

Sagems nettradio er ikke akkurat et hi-fi-vidunder, men en fin klokkeradio for viderekomne.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Mange radiokanaler

+ God favorittliste

- Kan være litt knot å få den på det trådløse nettet

- Dårlig lydkvalitet

Spesifikasjoner Sagem My [email protected] radio 700

Nettradio: Ja

FM-radio: Ja

USB-tilkobling: Ja

iPod-dokking: Nei

Fjernkontroll: Ja

Lyd ut: Analog

Sagem My [email protected] radio 700 er utformet som en klokkeradio. Her finner du selvsagt vekkefunksjon, sleep-timer og en stor snoozeknapp. Ikke spesielt oppsiktsvekkende for dem som har brukt en klokkeradio før, og det er heller ikke mye annet enn det store utvalget radiokanaler som skiller den fra en helt vanlig klokkeradio.

Betjeningen er ikke like enkel som i andre nettradioer vi har brukt. Blant annet var det litt vanskelig å få koblet den på det trådløse nettverket første gang. Dette skyldes først og fremst at den ikke gir helt klare beskjeder om hva som er feil, hvis du for eksempel har lagt inn galt passord.

Les også: WACS7000: Tilbake til fremtiden

De tusenvis av radiokanalene er sortert etter region og land, eller etter sjanger og hvor populære de er. Her er det ingen problemer med å finne fram til riktig kanal, og det er også svært enkelt å velge hvilken kanal du vil våkne til neste morgen. Du kan lagre de du liker best i en favorittliste, men dessverre er det ingen hurtigknapp på fjernkontrollen for å komme til favorittene. Også musikk som er lagret på andre datamaskiner i nettverket er enkelt tilgjengelig.

Displayet er stort og viser klokke og kalender når den er i bruk. Lyset i displayet kan skrus av med en knapp på oversiden. At skjermen er såpass stor gjør at det går greit å lese tekst og forstå symboler til tross for den lave oppløsningen.

Når det gjelder lydkvalitet så er det vel ingen som forventer god lyd fra en slik spiller. Men vi skulle gjerne ønske oss et lite hakk bedre lyd enn det denne boksen presterer. Det er selvsagt mulig å koble den til et stereoanlegg, men hvem gjør det med en klokkeradio?

Leverandør: http://www.sagem-communications.com/

Les også: Test: Terratec Noxon iRadio

Spesifikasjoner

Produsent Sagem
Pris 1149

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning