Liquid Images Impact HD 1080p actionkamera

Test av Liquid Images Impact HD 1080p

Liquid Images er kompromissløse på kamera og briller.

SMART: Brillene til Liquid Images er gode og gir god bildekvalitet.

SMART: Brillene til Liquid Images er gode og gir god bildekvalitet. Foto: Christopher Conradi, HjemmePC

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Gode briller

+ Godt kamera

+ Super alt-i-ett-løsning

- Begrenser seg til et fåtall sportstyper

ENKELT: Briller må du ofte ha uansett, så hvorfor ikke kombinere det med briler som kan filme. Liquid Images gjør det også på en god måte.

ENKELT: Briller må du ofte ha uansett, så hvorfor ikke kombinere det med briler som kan filme. Liquid Images gjør det også på en god måte. Foto: Christopher Conradi, HjemmePC

Spesifikasjoner: Liquid Images Impact HD 1080p

 • Filmmodus: 1080p@30fps, 720p@60fps
 • Stillbilder: 12 megapixel
 • Vidvinkel: 136°
 • Vanntett: Sprutsikker
 • Utskiftbart batteri: Ja
 • Utskiftbar linse: Nei
 • Roterende linse: Nei
 • Minnekort: Micro SD
 • Medfølgende ekstrautstyr: 4GB minnekort, brillepose, ekstra brilleglass,
 • Skjerm: LCD-panel

Som skrevet tidligere i denne stortesten er det en risikabel beslutning å lage en hybrid. I dette tilfellet er man nødt til å lage et godt kamera som også er en god brille. Og Liquid Images gjør nettopp dette.

Brillene på sin side ble testet med motorsykkel. Her fungerer de faktisk veldig bra og har funksjoner som rip-off og god ventilering som man kjenner fra gode briller. Vekten og utformingen er ikke nevneverdig påvirket av det innbakte kameraet.

Da dette er såpass gode briller, er det ekstra morsomt når kameraet også leverer en svært god bildekvalitet. Faktisk blant testens aller beste. Lyden også er blant de beste i testen. Fargene er klare, bildet virker skarpt og det er bevart en god del detaljer i de mørke områdene.

Kameraet er enkelt å operere fra to store knapper på siden av brillen. Disse fungerer også å operere med hansker på hendene. Det er tydelig at det er ligger en del god tankegang bak designet. Et lite LED-lys i forskjellige farger peker innover mot neserota, slik at man kan se opp inne i brillen og se om man faktisk tar opp, og i hvilken kvalitet.

Det er naturligvis begrenset med utvidelsesmuligheter da dette er en alt-i-en-pakke, men til sport som ATV, motocross eller terrengsykling fungerer disse brillene helt supert. Ingen festeanordning på hjelmen, ingen montering og ikke fordyrende ekstrautstyr. Ta på deg briller, som du kanskje bruker uansett, og sett utfor.

Brillene fås også i en dykkemaske- og en alpinversjon. Henholdsvis «Scuba» og «Summit».

Klikk her for å komme tilbake til testen av actionkamera.

Les også:

10 tøffe fotoapper til nettbrett, iPad og Android

Pennen skal selge Galaxy Note 10.1

Test: Samsung 9 serie - Designperle med kraft

Glem alt du kan om Windows - Slik blir Windows 8

HYBRID MED GOD BILDEKVALITET: Liquid Image er noe så sjelden som en hybrid som er god på begge områder. Brillene er gode, og videokvaliteten er super.

HYBRID MED GOD BILDEKVALITET: Liquid Image er noe så sjelden som en hybrid som er god på begge områder. Brillene er gode, og videokvaliteten er super. Foto: Christopher Conradi, HjemmePC

Spesifikasjoner

Produsent Liquidimageco.com
Pris 2999

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning