Kodak EasyShare W1020

Fargedynamitt

Kodak-rammen har mange spennende muligheter og gir ekstremt fargesterke bilder.

STERKE FARGER: Kodak har laget en ramme med ekstrem sterk fargemetning.

STERKE FARGER: Kodak har laget en ramme med ekstrem sterk fargemetning. Foto: Foto: Knut Arild Vold

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Klare fargesterke bilder

+ Gode nettverksmuligheter

- Ingen justeringsmuligheter for fargemetningen,

- For lav skjermoppløsning

Kodak EasyShare W1020

  • Størrelse: 10"
  • Forhold: 16:9
  • Oppløsning: 800x480
  • Wifi: Ja
  • Lagring: 512 MB
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Nei

Finn laveste nettpris her

Kodak sin 10-tommer med trådløst nettverk er spennende på mange måter. Den har støtte for en rekke internettjenester, så her er det noe for de fleste.

Du kan logge deg inn på Flickr-kontoen din, slik at du får tilgang til egne og venners bilder direkte. Du kan også legge inn søkeord, og andre RSS-tjenester. Værmelding, nyheter og sport er også tilgjengelig direkte fra fotorammen.

Bildekvaliteten på denne rammen skiller seg veldig fra alle de andre rammene i testen. Hvorvidt man liker bildene W1020 lager, avhenger først og fremst av om man liker sterke farger.

Fargemetningen er på grensen til ekstrem, noe som gir flotte naturbilder. Fargetemperaturen er i tillegg ganske varm, noe som gir et svakt rødstikk.

Svakheten er dermed at hudtoner ikke blir helt naturlige. At skjermen har lavere oppløsning enn de to andre 10-tommerne synes, men er ikke kritisk. Kodak får pluss for å god gjengivelse av detaljer i lyse og mørke områder.

Rammen betjenes med berøringsfølsomme knapper på to sider av rammen. Det fungerer bra til det meste, bortsett fra å bla opp og ned i menyer. Her har Kodak laget en merkelig løsning, hvor du skal dra fingeren bortover for å skrolle.

Samsung og Toshiba har valgt å bruke piltaster, som er en mye bedre idé.

Alt i alt er dette en ramme de fleste vil kunne like godt. Det vi savner mest er mulighet til å justere ned fargemetningen en smule, og piltaster for å bla i menyer. Hvis du ikke er altfor opptatt av nøyaktig fargegjengivelse, kan vi klart anbefale Kodak EasyShare W1020.

Spesifikasjoner

Produsent www.kodak.no
Pris 1782

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning