Nikon Coolpix S700

Nikon Coolpix S700

Siste etappe i megapikselracet gikk fra 10 til 12 megapiksler, og det gikk forholdsvis fort. Vi bestemte oss for å hanke inn alt vi kunne få tak i av kompaktkameraer med denne oppløsningen, uavhengig av hvilken prisklasse eller målgruppe de tilhørte. Vi endte opp 12 modeller, av totalt 15 tilgjengelige modeller i Norge da vi startet på testen. Vi kan derfor med god dekning påstå at vi dekker markedet ganske godt med denne testen. Vi gjør oppmerksom på at prisene som er oppgitt var de billigste på testtidspunktet og kan ha endret seg frem til publiseringsdato. Se også etter gode tilbud nå i romjulen og når januarsalget starter.

Konklusjon på vår kameratest finner du her.

Slik har vi testet

Alle kameraene har gått gjennom den samme testprosedyren. Vi har brukt dem til å ta bilder og gått igjennom innstillinger og spesifikasjoner. Vi har så testet skarphet og korn ved hjelp av testplakater i studioet vårt under kontrollert belysning. Til slutt har vi prøvd å avveie pris, brukervennlighet og ytelse mot hverandre for å finne testvinneren. Hvilket er best? Les og finn ut.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!