De 50 beste Blu-ray utgivelsene

41 - 50

Publisert Oppdatert

41. Blood Diamond

Warner Home Video - 199 kr (cdon.com)

Dels en action/thriller, og dels en film med et alvorlig budskap. Blood Diamond ser nærmere på konsekvensene av den internasjonale diamanthandelen. Denne allerede imponerende HD-versjonen får følge av 47 korte bak scenen vignetter som ikke engang var med på den doble DVD-disken.

42. Rambo IV

Sony Pictures - 199 kr (dvdhuset.no)

Etter å ha relansert Rocky Balboa med suksess, kastet Sylvester Stallone seg over Rambo - her med mer Botox, steroider og vold enn noensinne. Denne HD-gjengivelsen fra Sony yter filmen rettferdighet fullt ut, og Dolby TrueHD 5.1-miksen har heller ingen problemer med å henge med i svingene når det smeller som verst.

43. Ghost Rider: Extended Cut

Sony Pictures

Denne tegneserieaktige historien kommer til sitt rette element i Blu-ray - med bilder skarpe som barberblader og spesialeffekter som får deg til å sperre opp øynene. Lydsporet er en dynamisk og ukomprimert PCM 5.1-miks som garantert får det til å drønne i veggene i tv-stuen din.

44. Zodiac: Director's Cut

Warner Home Video - 149 kr (cdon.com)

Fight Club/Alien3-regissør David Fincher leverer nok en hardtslående film, med en detaljert fortelling om den notoriske Zodiac, drapsmannen som herjet i San Francisco (som også inspirerte Dirty Harry, om du ikke visste det). Denne skiven fra Warner byr på praktfullt detaljerte bilder, i tillegg til et rikholdig utvalg av ekstramateriale - inkludert en bakomfilm og den sanne historien filmen er basert på.

45. The Simpsons Movie

20th Century Fox - 219 kr (gamezone.com)

Takket være en grei digital til digital overføring, blir denne hovedfilmen om Homer og familien hans aldri dårligere enn spektakulær. Og DTS-HD MA lydmiksen er akkurat så lett og livlig som du kan forvente av en animasjonsfilm.

46. Kingdom of Heaven: Director's Cut

20th Century Fox - 229 kr (cdon.com)

Denne nye og forbedrede versjonen av Ridley Scotts historiske drama inneholder noen av de mest episke slagscenene som til nå har vært å se i HD. Om vi også hadde fått med litt mer av det omfattende ekstramaterialet fra DVD-versjonen (fire disker), hadde denne filmen kommet mye høyere på listen.

47. Bram Stoker's Dracula

Sony Pictures - 209 kr (gamezone.com)

Selv om kanskje ikke bildene er skarpe som huggtenner, er det likevel nok av andre aspekter som gjør at Coppolas versjon av Dracula er verdt å ha i samlingen. Ikke minst en rekke nytt ekstramateriale, som inkluderer kommentarspor, en dokumenter og 12 slettede scener.

48. Cloverfield

Paramount Home Entertainment - 169 kr (gamezone.com)

Denne monsterfilmen, med håndholdt kamera, illustrerer underverkene Blu-ray kan gjøre med selv det vanskeligste materialet. Fra sine overraskende skarpe VC-1 bilder til den bombastiske lyden i Dolby TrueHD 5.1 - alle aspekter ved denne filmen er laget for å imponere.

49. Transformers

Paramount Home Entertainment - 199 kr (cdon.com)

Disse «robotene i forkledning» er ment å nytes i høyoppløselige bilder, og gjengivelsen i AVC 1080p gjør at du får mest igjen for å investere i denne fantastiske actionfilmen. På lydsiden er den plettfrie miksen i Dolby TrueHD en stor forbedring fra den tidligere HD DVD-versjonen i Dolby Digital Plus. Moro!

50. The Fountain

20th Century Fox - 219 kr (gamezone.com)

Regissør Darren Aronofskys provoserende fortelling om kjærlighet på den andre siden av tusenårsriket var knapt nok verdt å se som DVD, takket være en grumsete og utydelig gjengivelse. Heldigvis kan vi nå nyte disse perfekte, drømmeaktige bildene i sitt rette element - nemlig i denne storslagne gjengivelsen på Blu-ray.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning