Høyttalere med pondus

Blue Sky EXO

Blue Sky er vel ikke den mest kjente høyttalerprodusenten her til lands, men kanskje kan dette nå forandre seg. Med EXO presenterer nemlig Blue Sky et par PC-høyttalere som banker resten ned i støvlene.

Mindre pene: Hadde gjort seg med litt plastisk kirurgi.

Mindre pene: Hadde gjort seg med litt plastisk kirurgi.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Herlig lyd

+ Ordentlige høttalerterminaler

+ Tilkobling for MP3-spillere og hodetelefoner på fjernkontrollen

- Utseendet

Blue Sky EXO

Spesifikasjoner:

Mellomtone: 3"

Diskant: 1"

Subwoofer: 8"

Total effekt: 160 watt

Fjernkontroll: kablet

Trygt plassert oppå de gulvstående høyttalerne mine har EXO-satellittene stått og lirt av seg den ene tonen etter den andre. Det er ikke mange som kan komme inn døren min og fortelle meg hvilket høyttalerpar lyden kommer fra, og det sier ikke rent lite.

For å begynne med satellittene så kommer både gitaren og vokalen til Mark Knopfler klart og godt fram, i motsetning til hva som ofte er tilfellet med PC-høyttalere. Mellomtonen viser seg i det hele tatt fram som både varm og fyldig. Diskanten gjør også sine saker godt og formidler det meste av detaljer på en fin måte uten å bli slitsom og skrikete. Skal jeg være litt pirkete så mangler den nok litt snert helt i toppen, men det får være grenser for hva man skal forvente. Lenger ned i registeret virker subwooferen også å vite hva den driver med. Der nede på gulvet låter den mye mer spennende en den ser ut, for det som strømmer ut av den er nemlig kontant, presist og med nok av pondus.

Nei vel, så er det definitivt ikke det peneste 2.1 systemet jeg har sett, og billigst er det i hvert fall ikke. Så hva gjør du om du har kjøpt disse dyre, mindre pene høyttalerne da? Jo, du setter deg godt til rette, lukker øynene og hører på at hullet i lommeboka lager søt musikk i ørene dine.

Spesifikasjoner

Produsent Belco
Pris 3230

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning