Best i senga

Test: Philips AJ300D

Lydkvalitet over gjennomsnittet trekker opp for Philips AJ300D.

Her er iPod-anlegget som du også kan bruke som vekkerklokke.

Her er iPod-anlegget som du også kan bruke som vekkerklokke.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Fungerer også som alarmklokke.

- Diskanten skjærer ved høyt volum.

Philips' bidrag til denne gruppetesten kan brukes som et rent høyttalersystem for iPod, men har også andre funksjoner, som for eksempel radio og alarm. Systemet er perfekt om du ønsker å våkne til favorittmusikken din i stedet for Kulturnytt på P2. Du skifter lett mellom FM-radioen og Line in, som for øvrig kan brukes til å koble til andre enheter enn bare iPod. Philips AJ300D er også kompatibel med (og adapter er inkludert) Philips egne GoGear MP3-spillere.

En liten fjernkontroll følger også med - og er også den med best design i denne testen. Med den har du full kontroll over iPod-en eller andre enheter. Du kan stille inn to forskjellige alarmer. «Snooze» knappen på toppen av enheten kan også brukes til å redusere eller øke lysnivået i LCD-displayet.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 890

Konklusjon

Lydkvaliteten til AJ300D er over gjennomsnittet, og den innbakte wOOx-funksjonen sørger for rikelig med bass som bidrar til et dypt og helhetlig lydbilde. Men når vi setter på «You can't always get what you want» med The Rolling Stones, er det tydelig at det også er tilfellet her. Selv om ikke Mick Jagger akkurat synger om AJ300D passer beskrivelsen godt, fordi diskanten har en tendens til å bli skjærende på høyt volum. Det betyr at dette systemet bare egner seg for mindre rom.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning