Spesifikasjoner: Sniper Solbriller (ITS-G235)

  • Filmmodus: 736x480@25fps
  • Stillbilder: Nei
  • Vidvinkel: Estimert til 70°
  • Vanntett: Ukjent
  • Utskiftbart batteri: Nei
  • Utskiftbar linse: Nei
  • Roterende linse: Nei
  • Minnekort: Nei
  • Medfølgende ekstrautstyr: 2x neseputer, veske til brillene, klare glass
  • Skjerm: Nei

Kort sagt:

+ Veldig vanskelig å se at brillene inneholder et kamera


- Elendig bildekvalitet

- Ubehagelige å ha på hodet

- Ikke vidvinkel

Det er en risikabel beslutning å bygge et hybridprodukt. Man skal virkelig vite hva man gjør. Faren er stor for at man lager noe som ikke leverer på noen av punktene. Prøver man å bygge et kamera inn i et par solbriller er det et minimumskrav om at solbrillene fungerer som solbriller. Eller i det minste fall er okay å ha på hodet.

Sniper spion-solbrillene er ikke behagelig å ha på seg. Faktisk, så er de helt grusomme å ha på hodet. De harde brillene skjærer inn i neseroten og klemmer sammen tinningene. Solskjerming er det heller ikke mye å snakke om.

Brillene kommer med innebygget 4GB minne, som man tar opp i kvaliteten 736x480@25fps. Lav oppløsning er ikke nødvendigvis noe dumt, men da kvaliteten er helt soleklart testens dårligste, finnes det ikke håp.

Det er kanskje urettferdig å ha med disse brillene i testen. De er muligens rettet mot et «skjult kameramarked», noe navnet på produktet tilsier. Og det skal brillene ha. De ser ut som store, men helt vanlige solbriller og det er svært vanskelig å se at det er noe kamera i dem i det hele tatt. Selv når man vet om det og leter etter linsen.

Er du i spionbransjen og kun skal dokumentere hendelser uten små detaljer, ute i dagslys, og du har et knøttlite hode med en neserygg av stål er dette kameraet for deg. Er du derimot ute etter et actionkamera: styr unna!

Klikk her for å komme tilbake til testen av actionkamera.

Les også:

Test av Samsung Galaxy Note 10.1

Slik blir Windows 8

Disse spørsmålene må du stille når du skal kjøpe PC

Superbra og billig smartmobil

ELENDIG KVALITET: Kvaliteten på video fra Sniper er helt elendig. Farger og kontraster blir til gjørme og vidvinkel er ikke til stede.=

ELENDIG KVALITET: Kvaliteten på video fra Sniper er helt elendig. Farger og kontraster blir til gjørme og vidvinkel er ikke til stede. © Christopher Conradi, HjemmePC

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Intershop.no
Pris 1498

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!