Spesifikasjoner: Audio Pro Addon Three

Type: 2.1 aktivt system

USB-lydkort: Nei, men trådløs tilkobling til USB via ekstrautstyr.

Linje inn: Ja, minijack

Hodetelefonutgang: Nei

Forsterkereffekt: 1x30W + 2x12W

Kort sagt:

+ Morsomt design

+ Mulighet for trådløs kobling


- Savner hodetelefonutgang

- Slitsom diskant

- Kronglete volumjustering

At Addon Three er de morsomste høyttalerne jeg har sett er ikke noe å lure på.

Kanskje er det at de ligner på noe som kunne vært dratt rett ut av en Pixar-animasjon, men de blir liksom ikke noe mindre morsomme av den grunn.

Subwooferen er pen og stilren med høyttalerelementet på undersiden og testens verste løsning for volumkontroll på baksiden.

Der sitter nemlig den eneste muligheten til å justere bassen og ikke minst volumet, noe som kan sies å være ganske hårreisende.

Hvordan Audio Pro kan lage et så morsomt system med satellitter som til og med kan tiltes, for så å kløne til volumkontrollen på den måten er et lite mysterium.

Akkurat som med den praktiske delen sliter lydbildet med både opp- og nedturer.

Vokalen til Seal kommer lekende lett og behagelig ut av Addon Three og bassen er det heller ikke så veldig mye å utsette på, i hvert fall ikke til de 3000 kronene du må ut med for dette systemet.

Verre er det med diskanten som virker i overkant ivrig på å være med på leken.

Den ender rett og slett opp med høres litt skingrende og slitsom ut, noe som forringer lydbildet litt og gjør at det hele ikke blir like behagelig å høre på som burde vært.

Med en litt slitsom diskant og den tvilsomme æren av å ha en enda verre volumkontroll enn Aego M holder det ikke med et morsomt utseende for blande seg inn i toppen.

Les også:

App-ene som får deg i form

Test: Dette er den beste Envy-maskinen

Test: Mabook Air 11


a

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Levert av ww.nebyhifi.no
Pris 2995

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!