Spesifikasjoner

Pr. bilde: 0,65 kr

Porto: 49 kr

Faktura: Ja

Kredittkort: Nei

Lagring: Nei

Kort sagt:

+ God bildekvalitet

+ enkel og rask opplasting på nettsiden


- Ingen tilbud om bildelagring

- ikke betaling med kredittkort

Kombinasjonen bra bildekvalitet og lav pris er ikke å forakte! Bildekvaliteten Fujidirekte leverer er blant de tre beste i testen, og helhetsinntrykket er bra. Et svakt rødstikk i dype blåfarger, og litt for grå snø på noen bilder er det eneste vi har å sette fingeren på. Bildene har også litt for markerte overganger mellom fargenyansene på noen bilder - såkalt banding.

Nettsidene fungerer greit, og vi liker godt muligheten til bare å laste opp den kvaliteten som er nødvendig for den bildestørrelsen du vil ha. Dermed er det tid å spare på opplasting hvis du har en dårlig nettlinje eller mange bilder.

Dessverre er det ingen tilbud om lagring av bilder hos Fujidirekte, så du må uansett laste opp bildene på nytt hvis du for eksempel vil bestille større kopier.

Bildene leveres med en faktura i pakken, og det synes vi er en helt fin løsning så lenge det ikke legges på et ekstra gebyr.

Leverandør: www.fujidirekte.no

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!