Philips LCD 8FF3CDW

  • Størrelse: 8"
  • Forhold: 4:3
  • Oppløsning: 800x600
  • Wifi: Nei
  • Lagring: 128 MB
  • Fjernkontroll: Nei
  • Batteri: Nei

Finn laveste nettpris her

Kort sagt:

+ To SD-kortplasser


- Mekaniske knapper på baksiden

- Ingen ekstrafunksjonalitet

- Liten intern lagringsplass

8FF3CDW høres ut som et sikkert passord til nettbanken, men er altså en 8-tommers fotoramme fra Philips uten nettverksfunksjonalitet. Den må altså ikke forveksles med storebroren 8FF3WMI (ja, den med nettverk og speil).

Bildekvaliteten er litt svakere enn hos storebroren. Det skyldes trolig et ivrig skarphetsfilter som gir noen merkelige utslag på enkelte bilder. På enkelte motiver kan du se at sentrumsområdet i bildet blir belyst kraftigere enn kantene.

Fargegjengivelsen er brukbar, men rammen har som de fleste andre problemer med lyse detaljer i lyse områder av bildet. Innsynsvinkelen på denne rammen er heller ikke fullt så god som vi skulle ønske.

Betjeningen er av den «gamle sorten» med mekaniske knapper på baksiden. Det er ikke vår favoritt, men kan fungere når rammen står på en støtte på en hylle.

Henger du derimot denne rammen på veggen, får du faktisk ikke brukt knappene uten å ta den ned fra skruefestet. Også det å sette inn nye minnekort kan bli et problem uten å hekte rammen ned fra veggen.

Philips får derimot pluss for å ha to innganger til den vanligste minnekortstandarden, SD. At USB-kontakten er plassert på siden er vi mer misfornøyd med, fordi det betyr at en minnepenn vil synes foran rammen når den er koblet til.

Hvorfor kunne de ikke plassert den ene SD-kortplassen på siden i stedet?

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent www.philips.no
Pris 990

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!