NextBase PhotoM@il-X

  • Størrelse: 8"
  • Forhold: 4:3
  • Oppløsning: 800x600
  • Wifi: Ja
  • Lagring: 2 GB
  • Fjernkontroll: Ja
  • Batteri: Ja

Finn laveste nettpris her

Kort sagt:

+ Kan motta e-post med bilder

+ Lett å bruke

+ Kan bruke ordinære rammer

+ Norske menyer


- Litt blasse farger

- Svakt fjernkontrollmottak

E-post rett i fotorammen er kanskje den mest nyskapende nettverksfunksjonen vi har sett i en fotoramme så langt. Adressen er forhåndsdefinert for hver enkelt ramme, og krever ikke noe oppsett. Dermed er det bare å vente på at ferie- og festbilder skal dumpe ned i stua.

I tillegg kan du få opp værmeldingen, og ut fra IP-adressen finner rammen selv ut hvor du bor. Dessverre er det ikke mulig å vise bilder fra andre maskiner på hjemmenettverket, eller hente bilder fra internettsider som Flickr.

Utover nettfunksjonaliteten, har rammen mye til felles med NextBase Gallery 15-X. Den har gode oversiktlige menyer på norsk, og en god norsk brukerveiledning.

Bildekvaliteten på denne skjermen er også veldig god. Fargegjengivelsen er naturlig, og den viser godt detaljer i lyse og mørke områder. Skalering av bilder klarer NextBase også veldig godt.

En kjedelig feil ved denne rammen, er at den går i en slags «skjermsparer» når samme bilde har stått en stund. Da kjører den en bildeserie «utenpå» den første. Dette vil ifølge importøren bli rettet med programvareoppdateringer.

Det følger med en svart skinnramme og en hvit plastramme i esken, men du kan også bruke vanlige rammer rundt denne skjermen.

Fjernkontrollen reagerer dessverre litt for dårlig, særlig når du setter på en ekstra ramme som delvis dekker IR-mottageren.

Hvis du kan leve med disse svakhetene, er NextBase en ramme som er lett å bruke, har morsom nettverksfunksjonalitet og god bildegjengivelse.

Vi kårer Nextbase PhotoM@il-X til best i test.

Flere tester finner du på Klikk Teknologi.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent www.next-base.com
Pris 1776

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!