Jobo PDJ152

  • Størrelse: 15"
  • Forhold: 4:3
  • Oppløsning: 1024x768
  • Wifi: Nei
  • Lagring: 1 GB
  • Fjernkontroll: Ja
  • Batteri: Nei

Finn laveste nettpris her

Kort sagt:

+ God bildekvalitet

+ Mulig å justere fargemetning

+ God fjernkontroll


- Plastaktig

- Svak vertikal innsynsvinkel

- Dyr

På grunn av størrelsen kommer Jobo i en klasse for seg i denne testen. Men også bildekvaliteten skiller seg positivt ut på denne fotorammen.

Skjermen har en naturlig fargegjengivelse, og et bedre dynamisk omfang enn sine mindre søsken. Innsynsvinkelen vertikalt er det svakeste punktet når det gjelder bildekvalitet.

I tillegg synes vi skjermen er i overkant blank, noe som vil gi kraftige reflekser i en opplyst stue. Til gjengjeld gir vi stort pluss for muligheten til å justere fargemetning, i tillegg til kontrast og lysstyrke.

Jobo-rammen er levert med den betjeningsmåten vi liker aller best på slike rammer; en fjernkontroll. Fjernkontrollen fungerer fint, og det er mulig å justere bildeinnstillinger, rotere bilder og bla uten å gå via menyer.

Dette er en ren bildefremviser, som verken kan spille av musikksamlingen eller videobiblioteket ditt. Hvorvidt du liker utseendet på selve rammen, er en smakssak. Den oppleves litt plastaktig, noe som ikke er så rart siden det meste er laget av plast. Den svarte innerste rammen kan byttes ut med hvit eller sølv.

Et irritasjonsmoment er at vår testmodell av og til laget en ulyd når rammen var påslått. Med en pris som kunne skaffet deg en flott 24-tommers PC-skjerm, blir det ikke topp karakter til tross for god bildekvalitet.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent www.jobo.com
Pris 2885

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!