Hasselblad er kjent for å lage noen av de beste kameraene for proffe fotografer. Hasselblad H3DII-50 er en ny toppmodell med en oppløsning på 50 megapiksler. For å oppnå denne oppløsningen er den fysiske bildebrikken til H3DII-50 over dobbelt så stor som bildebrikken som sitter i de beste "normale" digitale speilreflekskameraene som for eksempel Canon EOS 5D eller Nikon D3.

Ifølge Hasselblad leverer kameraet et detaljnivå som ingen har sett maken til. Hasselblad henvender seg da også primært til proffe kommersielle fotografer.

Men, det er ikke bare den økte oppløsningen som skal bidra til et godt resultat. Den nye bildesensoren har lagt grunnlaget for utviklingen av objektiver med ekstreme egenskaper.

Dersom du har lyst på et Hasselblad H3DII-50 er det greit å vite at prisen på 300.000 er kun for kamerahuset. Objektiver kommer i tillegg.

Les hele saken
Les alt om:

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!