Kort sagt:

+ Billig

+ Mange bruksområder


- Ikke spesielt pent

- Litt susing med den innebyggede subwooferen

For at et iPod-høyttalersystem skal få merkelappen "2.1" må det ha subwoofer, men i stedet for å levere en separat bassforsterker kommer Intempo IDS-03 med innebygget subwoofer. Det forklarer også hvorfor dette lille og glattfriserte systemet har blitt så stort.

Systemet kommer i svart, hvitt eller sølv og er enkelt å operere. I tillegg til at IDS-03 lader iPod-en når den står plassert i hovedenheten, er det også mulig å koble hele systemet til en PC via en mini-USB eller FireWire for å synkronisere iPoden med iTunes.

Dersom vi bare ser på tilkoblingene, åpner IDS-03 for allsidig bruk, og har faktisk fleste bruksområder av alle modellene i denne gruppetesten. Den kan brukes sammen med absolutt alle iPod-er som har blitt laget, og inkluderer en rekke pakninger og overganger.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Intempo
Pris 700

Konklusjon

Rik på dype bassganger, drar Ryan Adams' "The Sun Also Sets" (192 kbps) nytte av den innebygde subwooferen til IDS-03 - selv om det følger med en del ekstra susing på høyt volum i tillegg til at bassen generelt fremstår som litt innlukket og dempet. Når det er sagt, strekker volumet seg høyere på Intempo IDS-03 enn mange andre høyttalere, og kombinasjonen av god deling av stereoeffekt og bass liker vi godt, men den mangler også en del når det kommer til presisjon og snert.

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!