HP w2408h

Spesifikasjoner:

  • Størrelse: 24"
  • Oppløsning: 1920x1200
  • Flate: Blank
  • Kontrast: 1000:1

Kort sagt:

+ Generelt godt bilde, innebygd lyssensor


- Gir fra seg lyd, burde kommet med DVI-adapter

Vi prøvde noen runder med spillene Crysis og Unreal Tournament 3, og kunne fort konkludere med at det ikke er noe i veien for å bruke denne skjermen til spill. De aller, aller mest kresne vil kanskje klage på litt etterslep, men disse spillerne er uansett i CRT-markedet fremdeles. Fargene holder seg godt nesten uansett hvor du ser skjermen fra, men med lyskilder i rommet begrenses innsynsvinkelen lett på grunn av refleksjoner i det blanke belegget.

Av tilkoblinger har den HDMI, VGA, USB2.0 og analog lyd. Det følger ikke med noen DVI-overgang som standard, så en slik må du ha ved siden av med mindre du har HDMI-utgang på skjermkortet. Skjermen har en innebygd USB2.0-hub med to kontakter under og to på siden. Vi kunne gjerne ofret de to på undersiden og heller hatt en kortleser for Compact Flash og SD.

En ting vi merket og som er spesielt irriterende er en durelyd. Den kan høres over PC-støyen og kommer fra en eller annet komponent inne i skjermen. En ganske grov feil vi håper utbedres. Ellers er skjermen mer enn godkjent, i hvert fall tatt prisen til betraktning. Designet må vi ærlig innrømme at vi ikke likte så godt, fordi det er for store og avrundede kanter, men dette får være opp til hver enkelts smak å avgjøre.

Finn laveste nettpris her

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent HP
Pris

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!