Panasonic Lumix FX33

Spesifikasjoner

  • Oppløsning: 8,1 megapiksler
  • Optisk zoom: 3,6
  • Skjerm: 2,5 tommer
  • ISO-verdier: 100 - 1600

Kort sagt:

+ Billig

+ Kompakt og solid


Kameraet kan by 28 mm vidvinkel, 3,6x optisk zoom, 2,5 tommer skjerm, ansiktsgjenkjenning og optisk bildestabilisering. I tillegg har kameraet en innstilling som Panasonic har kalt «Intelligent Auto». Denne modusen analyserer motivet og slår automatisk over på det programmet som passer best. Ser den et ansikt slår den over til portrettprogram, dukker det opp en horisont slår den over til landskapsfotografering, og går du veldig nært noe skrur den automatisk på makrofunksjonen. Veldig enkelt og greit når du bare vil knipse. Ved å skru over på vanlig auto får du kontroll over noen innstillinger slik som hvitebalanse og ISO-verdi.

Bildekvaliteten er heller ikke verst til et 8 megapikselkamera å være. Det finnes både bedre og dårligere kameraer både når det gjelder korn og skarphet, men FX33 gjør jobben bra nok og vi finner ikke noe spesielt det er verdt å pirke på. Samtidig er kameraet forholdsvis billig og fremstår som både kompakt og solid. Slettes ikke verst Panasonic.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Panasonic
Pris 2499

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!