Kort sagt:

+ Brukervennlig

+ Rask

+ Mange muligheter


- Ikke valg for å endre overganger

- Ikke 4K-ut

PowerDirector fra Cyberlink er et kraftig verktøy for videoredigering med mange muligheter. Den har en enkel importfunksjon og du kan hente klipp fra Google Drive. Det er praktisk om du jobber med flere «kameraer» eller vil hente klipp som ikke ligger på mobilen.

Redigeringen foregår i et «tradisjonelt» miljø der du får en tidslinje nederst, du legger til filmklipp, stillbilder, lyd og effekter via en meny på venstre side og i tillegg har du noen verktøy på høyresiden.

Programmet har mange effekter som du kan legge på filmen din. Mange er faktisk ganske stilige og effektfulle. Vi fant ingen mulighet for å justere overgangen mellom klippene, så her er du prisgitt standardinnstillingen til programmet. Du kan også legge til titler, tekster og du kan legge til «fargeplakater» om du vi ha en rolig bakgrunn til titlene dine.

Appen har også en enkel funksjon for å legge på stemme (voice over).

PowerDirector har flere muligheter for eksport. Du kan lage en klassisk video som du lagrer på mobilen. Appen klarte å redigere 4K-klippene våre, men appen lager ikke 4K-video. Her er maksimal kvalitet full HD, så det er tydelig at PowerDirector konverterer 4K-klippene våre.

Leverandør: Cyberlink

Pris: Gratis, kjøp i appen mulig

Vil du lese flere slike saker?  Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook!

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Cyberlink
Pris Gratis

Konklusjon

PowerDirector er en effektiv app for videoredigering på mobilen med mange funksjoner. I dette testfeltet er PowerDirector vår favoritt.

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!