Ved å speile en iOS-enhet, en iPhone eller en iPad, ved hjelp av AirPlay mot en stor skjerm som har en Apple TV-koblet til, så kan du surfe via Safari. Andre apper vil vises på den store skjermen nesten på samme måte som den vises på enheten din om du holder iOS-enheten i landskapsmodus.

Det gjør at du enkelt kan surfe på en stor skjerm ved å bruke for eksempel en iPhone. Du kan også vise frem bilder, apper og andre ting du har på mobilen med hjelp av AirPlay og skjermspeiling.

Safari er likevel ikke optimalisert for dette formålet, så om du ofte liker å surfe via Apple TV på denne måten, så kan AirBrowser være verdt de 49 kronene appen koster. AirBrowser skalerer nemlig slik at du får brukt hele skjermen. Tekst og bilder blir større og du kan bruke skjermen på din iPad eller iPhone som en stor touchpad. På den måten får man en bedre og mer effektiv surfeopplevelse med AirBrowser. Vi har testet den mot en rekke nettsider og tjenester. Så langt er det kun quiz-appen Kahoot som ikke har fungert med AirBrowser. Det er i grunn litt synd, for vi synes heller ikke Safari og delt skjerm fungerer optimalt med Kahoot.

Vil du lese flere slike saker?  Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Facebook!

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!