img
img
Fakta:  
Type: Gratisprogram
Støtter: Windows Vista
Windows XP
Produsent: Serif Europe Ltd.


 

Serif PhotoPlus finnes i en betalversjon kalt Serif PhotoPlus 9. Klarer du deg derimot med gratisversjonen, sparer du de £9.99 fullversjonen koster.

Serif PhotoPlus SE støtter blant annet lagbasert bildebehandling og en rekke effekter. Du har også funksjoner for etterbehandling av bilder, som fjerning av røde øyne og fargejustering.

Støtte for warping (deformering/distorsjon av bilder) og transformasjoner som rotering, skalering, perspektivendring finnes også i gratisversjonen.

Kjenner du til Photoshop fra før er overgangen til Serif PhotoPlus enkel, siden hurtigtaster stort sett er de samme og menyene er relativt like.

PhotoPlus har også en rekke hendige funksjoner som side-ved-side-visning av bilde med og uten effekter. Du kan også forhåndsvise endringer på halve bildet mens den andre halvparten er uendret.

http://www.freeserifsoftware.com/software/photoplus/

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!