Design deksel til iPhone 3GS

Verdens feteste Iphone-covere

Disse har du neppe råd til.

Publisert Oppdatert

Om du er mer optatt av posering enn forunft kan kanskje tyske GNG sine Iphone deksel være noe for deg. Vi snakker 140 gram 18 karat gull og 600 diamanter på 6 karat for modellen som heter Seduce your Apple. Og dette, mine damer og herrer, er kun dekselet til mobilen din.

Toppmodellen har 140 gram 18 karat gult gull. Herligheten koster 650.000 kroner. Hvis du pruter litt, får du sikkert med telefonen på kjøpet. Spørs om du også trenger et gullnummer. I følge det tyske nettstedet Apfelnews er det størst etterspørsel fra Russland og Midtøsten.

Kanskje ikke så pen men veldig dyr og i gull og diamanter.

Kanskje ikke så pen men veldig dyr og i gull og diamanter.

Case-Mate er en ganske kjent produsent av deksel til Iphone. Men også de har prøvd seg med et skikkelig jåledeksel. Case Mate iPhone Diamond Case er kanskje ikke så veldig stilig, men du slipper mye billigere unna enn om du velger GNG. Du får 42 diamanter og 18 karat gull her også. Men prisen er altså bedre, bare rundt 116.000 kroner må du ut med for dette smykket. At det er en gammel versjon av Iphone som er avbildet, indikerer vel kanskje at salget ikke går så veldig bra om dagen.

Hvis det først skal være bling, har jeg mer sansen for de lekre og fargerike dekslene som er laget av kunstige swarovski krystaller. Prisene ligger mellom tusen og fire tusen. Det er temmelig feminint og ganske kult. Det britiske selskapet MeanPod er av nettstedene som har spesialisert seg på salg av slilke. Husk at du må legge på 25 prosent moms om du bestiller til Norge.

Fargerike swarovskykrystaller. Litt dyrt men veldig... synlig.

Fargerike swarovskykrystaller. Litt dyrt men veldig... synlig.

Men hakket kulere enn plastkrystaller i fine farger er karbonfiber. Dette fantastiske materialet som er løvtynt og lett å knekke, men som kan flettes og bli superlett og sterkt som stål må være utmerket som telefondeksel. Materialet er ofte brukt i dyre sportsbiler og nå også til din Iphone. Kongen her er DRO Concepts som nå er ute med en forbedret versjon av sine karbonfiberdeksler. Vi snakker fire lag karbon og neopren på innsiden for å unngå riper på telefonen når du pakker den inn. Prisen ligger på rundt 550 kroner pluss moms og frakt. Det er slett ikke galt.

Det eneste jeg kan være med på å diskutere om er fetere enn karbonfiberdeksel, er deksel i heltre. Hvordan gutta får det til er meg en gåte, men dekslene iWood gir et skikkelig elegant preg. Du kan velge mellom eik, kirsebær og flere andre tresorter, inkludert regnskogstømmeret Mahogni, som vil gi deg frynsete status. I tillegg kan du bestille docking i samme tresort og få gravert inn navnet eller logoen din. Prisen kommer fort opp mot tusen kroner. Men jeg er tilbøyelig til å synes at det er verd det. I tillegg har du jo nødbrensel med deg om du plutselig skulle havne på fjelltur uten ved.

Telefondeksel i fire lag karbonfiber. Helt klart godkjent.

Telefondeksel i fire lag karbonfiber. Helt klart godkjent.

Du kan selvsagt også finne en rekke stilige lærdeksler til Iphone. Men det trenger du ikke hjelp av denne artikkelen til å finne. Det holder å google iPhone Leather Case .

Les også:

Nettstedet Oneredkey.com bestilte seg en iWood med inngravert logo. Veldig kult.

Nettstedet Oneredkey.com bestilte seg en iWood med inngravert logo. Veldig kult. Foto: FOTO: ONEREDKEY.COM

Stor test av vinterstøvler for barn

Her finner du barnetv på nettetNyttige tjenester

FORUM

Underholdning