Stem på årets produkt:

Iphone 3G

Den nye målestokken for alt annet av moderne mobiltelefoner.

PRISPRESS: Får flere operatører slippe til, kan prisen presses ned. For eksempel har Østerrike to operatører som selger iPhone, og langt gunstigere abonnementer enn Netcom kan tilby i Norge.

PRISPRESS: Får flere operatører slippe til, kan prisen presses ned. For eksempel har Østerrike to operatører som selger iPhone, og langt gunstigere abonnementer enn Netcom kan tilby i Norge. Foto: FOTO: Christoffer Conradi

Publisert Oppdatert

iPhone-utfordrer? iPhone-killer? Sjekk de siste måneders mobiltester og det myldrer av slike begreper. Apples telefon har blitt den nye målestokken for alt annet av moderne mobiltelefoner.

Det er lenge siden sist en mobiltelefon var et så stort fenomen. Men iPhone 3G er mer enn hype, og slett ikke bare en mobiltelefon.

iPhones ankomst fikk lesing på mobilen av norske nettsider til å doble seg på kort tid. Den er også en glimrende mediespiller og en ny populær plattform for spill og små nytteprogrammer.

Iphonen synker vel så bra med din jobb-epost som en hvilken som helst Windows-mobil, og den har GPS-navigator og masse annen snacks. Alt sammen er pakket inn i et grensesnitt som er så selvforklarende og enkelt at du aldri trenger bruksanvisningen.

Selvsagt var også Klikks tester fra seg av begeistring da den etterlengtede telefonen kom i norske butikker i sommer.

Prisen er så langt abonnement-avhengig og foreløpig er du i fanget på Netcom, om ikke du skaffer deg en ubundet telefon. Prisen på datatrafikk er uansett den eventuelle hemskoen for full iPhone-glede, men det handler mer om prispolitikk og mangel på konkurranse enn om selve produktet.

For iPhone 3G er en milepæl i mobil-utviklingen og soleklar kandidat til å bli Årets produkt.

Se flere saker fra: Hva er årets beste produkt?
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning