Quooker – koker springvannet

Kokende vann rett fra kranen!

En ny oppfinnelse gir deg rent, kokende vann rett fra kranen.

Publisert Oppdatert

Quooker er en barnesikret ekstra vannkran som gir friskt kokende vann øyeblikkelig. Kranen kan plasseres i vasken eller på kjøkkenbenken, mens beholderen som hører til settes i skapet under.

Dermed åpnes et vell av muligheter for mat- og drikke-tilberedning som krever rent og kokt vann, uten at du gjør den uheldige vrien å bruke bvarmt vann fra springen.

Te og kaffe er en selvfølge, men dette er unektelig også et kjærkommen nyhet for trøtte foreldre som må opp midt på natta for å lage mormelkerstatning.

LES OGSÅ: Kopier harddisken helt gratis

Ellers kan du selvsagt benytte hjelpemiddelet når du skal fylle kokende vann i pastakjelen, forvelle grønnsaker, varme tallerkener, sterilisere skjærebrett eller flå tomater.

Barnesikret

Ifølge produsenten bak kranen, Quooker, er kranen barnesikret med en trykk og drei-mekanisme, og tuten er isolert. Vannet kommer ikke ut i en hard stråle, men i en lett dusj blandet med luft. Dette skal redusere risikoen for skålding

LES OGSÅ: Ukens beste vinkjøp

Quooker-kranen kan levere varmt vann (50-65 ºC) via det vanlige blandebatteriet i tillegg til å sørge for kokende vann. Kranen/beholderen har vakuumisolasjon, og skal være lite strømkrevende.

Stiv pris

Det skal ta om lag en time å få kranen installert. Men direkte billig er den ikke. Du kan kjøpe både vannkoker, en brukbar espressomaskin og oppvaskmaskin hvis du legger 10.000 kroner i potten.

Les mer om quooker her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning