Spesifikasjoner

Tilkobling: Bluetooth

Størrelse: 9x15 cm

Vekt: 170g

Laveste nettpris (norsk): 1070,- (www.ps.no).

Leverandør: www.logitech.no

Kort sagt:

+ Lite og stilig

+ Både mus og tastatur


- Harde taster

- Mangler høyre musknapp

- Dyrt

Logitech diNovo Mini erstatter både mus og tastatur, og er ikke større enn 9x15 cm. Med et mørkt plastlokk samler det ikke støv, og tar minimalt med oppmerksomhet på stuebordet.

Les også: Test av Nikon Coolpix P6000

For å gjøre det helt klart, dette er et tastatur du kjøper fordi du vil ha et knøttlite tastatur i stua.

Det er helt ubrukelig til å skrive særlig mye på, og heller ikke styreflaten fungerer helt optimalt for å erstatte en vanlig mus. Den er presis nok, men litt for liten til at du får full kontroll over muspekeren.

Til chatting, surfing og korte e-poster fungerer diNovo Mini helt fint. Tastaturet har dedikerte knapper for funksjoner som volum, play, stopp og spoling, så til multimedieinnhold finner du alle knappene du trenger.

Les også: Sjekk denne tynne TV-en

Etter å ha brukt dette tastaturet en stund, er det største savnet en egen høyre musknapp.

For å høyreklikke må du holde inne FN-tasten samtidig som du trykker på mustasten, og disse sitter så langt fra hverandre at det blir knotete. Særlig fordi man gjerne bruker styreflaten samtidig, som sitter i det motsatte hjørnet.

Testmodellen hadde ikke norske bokstaver, men en norsk versjon er å finne i nettbutikkene for et par hundrelapper mer enn den engelske. Men også på den engelske modellen er det mulig å få fram de norske bokstavene, hvis du lærer deg hvor de er plassert. Enheten har utskiftbart oppladbart batteri som lades med en egen kabel.

Les også: Slik gjør du PC-en raskere

Les hele saken
Klikk Teknologi

Klikk Motor

Klikk Friluft

">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Til tross for svakhetene; som et stuetastatur for en PC eller PlayStation er dette et veldig godt alternativ.

Les mer på:

Klikk Teknologi

Klikk Motor

Klikk Friluft

Vår karakter

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!