Quooker er en barnesikret ekstra vannkran som gir friskt kokende vann øyeblikkelig. Kranen kan plasseres i vasken eller på kjøkkenbenken, mens beholderen som hører til settes i skapet under.

Dermed åpnes et vell av muligheter for mat- og drikke-tilberedning som krever rent og kokt vann, uten at du gjør den uheldige vrien å bruke bvarmt vann fra springen.

Te og kaffe er en selvfølge, men dette er unektelig også et kjærkommen nyhet for trøtte foreldre som må opp midt på natta for å lage mormelkerstatning.

LES OGSÅ: Kopier harddisken helt gratis

Ellers kan du selvsagt benytte hjelpemiddelet når du skal fylle kokende vann i pastakjelen, forvelle grønnsaker, varme tallerkener, sterilisere skjærebrett eller flå tomater.

Barnesikret

Ifølge produsenten bak kranen, Quooker, er kranen barnesikret med en trykk og drei-mekanisme, og tuten er isolert. Vannet kommer ikke ut i en hard stråle, men i en lett dusj blandet med luft. Dette skal redusere risikoen for skålding

LES OGSÅ: Ukens beste vinkjøp

Quooker-kranen kan levere varmt vann (50-65 ºC) via det vanlige blandebatteriet i tillegg til å sørge for kokende vann. Kranen/beholderen har vakuumisolasjon, og skal være lite strømkrevende.

Stiv pris

Det skal ta om lag en time å få kranen installert. Men direkte billig er den ikke. Du kan kjøpe både vannkoker, en brukbar espressomaskin og oppvaskmaskin hvis du legger 10.000 kroner i potten.

Les mer om quooker her.

Les hele saken

Hallvard Lunde, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!